Camping Geversduin

Kennemerduincamping Geversduin heeft een druk bezochte speelplaats. Door de campingbezoekers, maar zeker ook door kinderen en ouders uit de regio. De camping had de wens voor een waterspeelplaats met de mogelijkheid om bij zowel goed als slecht weer te kunnen spelen. En die ook binnen het natuurlijke en duurzame karakter van de camping niet uit de toon valt.

“Een uitdagende opdracht”

De uitdaging die hierbij kwam kijken was de beperkte ruimte. Het gaat om een omsloten terrein dat bij regen en/of hevige zon overdekt moet kunnen worden. Ook moest de nieuwe waterspeelplaats een verlengstuk worden van de al aanwezige speelruimte.

Image module
Image module
Image module

“Water in beweging zetten met spierkracht”

Mh2o heeft hieraan voldaan door een spectaculaire water- speelplaats te creëren waarin bewegen en samen spelen het centrale thema is. Er is in verschillende waterlopen voorzien, zodat meerdere groepen kinderen van verschillende leeftijden tegelijkertijd kunnen spelen.

“De pomp zorgt voor aanvoer van vers bronwater”

Doordat deze waterlopen van elkaar afhankelijk zijn, is onderlinge samenwerking en coördinatie vereist. Centraal op de waterspeelplaats staat het grote looprad een toestel met een enorme aantrekkingskracht: fascinatie voor de kleinsten en een uitdaging voor de grootsten. Klik hier voor meer foto’s…