Over Mh2o

Kwaliteit en duurzaamheid zijn de speerpunten van ons productaanbod en bedrijfsvoering. Wij bieden alleen kwalitatief hoogwaardige producten aan, die gemaakt zijn voor een zwaar leven in de openbare ruimte.  We proberen een grote impact te hebben op de gebruikers van onze producten maar een zo kleine mogelijke op onze omgeving.

Natuurlijk spelen is onze passie en geloven dat ieder kind recht heeft op een plek om zich uit te leven. Wij willen bijdragen aan leukere, uitdagendere en spannender speelplaatsen.

Mh2o is het resultaat van jarenlange ervaring in de aanleg van natuurspeeltuinen en begrip van waaraan een product voor gebruik in de openbare ruimte aan moet voldoen.

De Twee Heren

De Twee Heren, een bedrijf gespecialiseerd in de aanleg van natuurspeelplaatsen, natuurlijke bedrijfsterreinen en vergroening van openbare ruimten.

De werkwijze van de Twee Heren kenmerkt zich door geen concessies te doen aan kwaliteit en alleen de beste materialen te gebruiken. Iets wat terug te zien is in hun projecten, wanneer je iets maakt dan doe je dat zo dat het er over honderd jaar nog staat. Door de jaren heen hebben zij een eigenwijze visie ontwikkeld op natuurlijk spelen, waarvan ook de handpompen van Mh2o een verlengstuk zijn.

www.detweeheren.nl

 

{:}{:en}Natural play is our passion. At Mh2o we beleive that products build for the public space should be the best they can be.{:}