Image module

over Mh2o

Mh2o is in de laatste jaren uitgegroeid van producent en leverancier van waterpompen tot een belangrijke speler op het gebied van waterspeelplaatsen. Het succes en de groei is vooral te danken aan de intensieve samenwerking met partners, ieder met een eigen expertise, en deze te bundelen tot een concept waarin vorm en functie optimaal samenkomen.

Want waterspeelplaatsen zijn zoveel meer dan de naam doet vermoeden. Waar komt het water vandaan en waar gaat het naartoe? Hoe kun je bij een tekort aan water toch continuïteit van het systeem bieden en waar blijft al dat water na een intensieve hoosbui? Hoe kun je een waterspeelplaats toegankelijk maken door iets leuks, functioneels, technisch en toekomstbestendigs neer te zetten?

Mh2o biedt het volledige traject van eerste schets tot beheer

Voor Mh2o is het een uitdaging om hier oplossingen voor te vinden en dit als maatwerk vorm te geven, te ontwikkelen, te produceren, te plaatsen en te onderhouden. Door te investeren in innovatie, goed personeel en een gespecialiseerd machinepark is Mh2o uitgegroeid tot de specialist op het gebied van waterspeelplaatsen op schoolpleinen, bij kinderdagverblijven en in de openbare ruimte. Het bedrijf heeft alle expertise in huis om van elke aangewezen plek in de openbare ruimte een veilige, duurzame, mooie en gebruiksvriendelijke waterspeelplek te maken. Door bij de uitvoering het volledig traject van concept-ontwerp tot onderhoud in eigen hand te houden zijn opdrachtgevers verzekerd van een optimale werking met een minimum aan onderhoud. (tegen een goede prijs.)

De onderhoudskosten zijn door het gebruik van de beste materialen minimaal

Intussen staat de ontwikkeling bij Mh2o niet stil. De zeer succesvolle waterpomp vindt je overal, maar intussen zijn de waterbanen, vijzels en het RVS speeleiland ook niet meer weg te denken. Door het gebruik van de allerbeste materialen krijgt een plein of buurt niet alleen een mooi object erbij maar komt het ook direct ten goede aan de waterhuishouding, en is het onderhoud minimaal.

Mh2o laat zien dat spelen met water vooral heel leuk is, levert mooi ontworpen en hoogstaande producten in RVS en hout, én neemt haar verantwoordelijkheid door duurzame oplossingen te integreren op het gebied van waterbeheer.

Image module